mandag den 15. april 2013

Vores skønne kolonihave

På sådan en dejlig forårsdag skal i da ikke snydes for nogle billeder fra vores dejlige kolonihave :0)

Vores dejlige kolonihave som vi lige har sat til salg, puha det er godt nok lidt vemodigt. Kommer til at savne den rigtig meget her til foråret og sommeren. Men så sker der snart noget endnu større, vi har nemlig købt hus, et helt nyt hus. Jubiii - men det står først færdig til sept. Så vi har en hel sommer uden have, det skal nok gå. Vi må nyde solen på vores lille altan, i byens parker eller ved stranden. Det bliver så fedt og super lækkert at alt bare er nyt. Men der går selvfølgelig nogle år inden haven har vokset sig stor og flot, det må man jo så tage med. Der er allerede nogle interesserede købere, så jeg håber vi får den hurtigt solgt. Nogle af møblerne tager vi med, noget bliver i kolonihaven og så er der nogle lidt mindre ting, som jeg tager med på ingerslev bagagerumssalg i maj måned. Så både et lidt vemodigt, men også positivt indlæg.

5 kommentarer:

 1. Hej Mette!
  Sikke en lækker kolo! Ærgeligt I skal af med den, men fedt med hus. Hvor er det henne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt vemodigt med kolonihaven :0/ Vi har købt hus i Kolt/Hasselager, så det bliver spændende. Der bliver bygget omkring 40 huse, tror jeg. Det er stort set kun børnefamilier der flytter ind, så der bliver en masse legekammerater til lille A :0)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Uh, måske har et af husene været med i 'Hammerslag'? Der var i hvert fald et program med nyopbyggede huse i Hasselager for børnefamilier især. Spændende. Hvornår flytter I?

  SvarSlet
 4. Ja det er netop dem, de var nemlig med i Hammerslag. Vores hus står først færdig til 1 Sept. så der er lige lidt til. Men så må vi nyde den sidste sommer i midtbyen :0)

  SvarSlet