tirsdag den 9. april 2013

En rigtig dejlig søndag

Søndag var jeg til mit første blogger-event i Grindsted. Jeg var taget hele turen fra Aarhus for at hygge med de andre mor-bloggere. Det var de 3 skønne piger LOUMARINA og STINNE som stod for dette fantastiske arrangement. Det var den skønneste dag i selvskab med en masse dejlige mødre.


Der var fint besøg af Susanne fra Norlie som præsenterede den fineste SS13 kollektion. Det var rart at få lov til at stå med tøjet i hænderne, så man virkelig kunne mærke hvilken god kvalitet det er. Jeg fik købt disse fine denim bukser til lille A.


Denim bukser 199 kr

Bagefter blev vi præsenteret for bykiers nyeste skokollektion, som er virkelig lækker og man kan både se og mærke det er kvalitet. I forbindelse med en konkurrence var jeg så heldig at vinde et gavekort til bykier. Det bliver så svært at vælge, så når jeg har købt nogle fine sko til Mini A, fortjener de et indlæg for sig.Dagen var fyldt med en masse overraskelser, konkurencer og lækkerier, som boller, kage, hjemmelavet rabarbersaft, små fine skumfiduser og det fineste pyntede bord i pastelfarver. 
Og så var der goodiebags- meget fine gooodiebags, med hjemmesko fra bykier, Gavekort til Lillefigaro og MarMar Copenhagen, lækre sager til mor fra Badeanstalten og en masse andre skønne sager fra bla. Soft GalleryHolly`sSebraCeLaViCover KidsMoloName ItABC Leg osv.

Alle de lækre sager
Hjemmesko fra Bykier
Bogstavkort fra ABC Leg
Fine ting fra Sebra


Tusind tak for en dejlig søndag :0)

6 kommentarer:

 1. Selv tak, sødeste Mette! Skønt at du havde tid til at komme med... Var simpelthen så træt, da vi kom hjem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig allerede til der forhåbentlig snart kommer et bloggertræf igen :0) Jeg var godt nok også smadret da jeg kom hjem.

   Slet
 2. Selv tak Mette! Det var hyggeligt at møde dig til det fine arrangement. :)

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også hyggeligt at hilse på dig og skønne Fleur :0) Hvor er hun bare sød.

   Slet
 3. Det hele ser så sjovt! Min dansk er ikke så godt men jeg er en amerikansk blogger der bor i København og det er altid sjovt at se når bloggere hygge sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også en hyggelig dag :0)

   Slet