torsdag den 18. april 2013

20% hos Lirumlarumleg

Da lirumlarumleg fejrer 7 års fødselsdag i disse dage giver de 20% på alt. Hvis du skriver rabatkoden LLL-7 i gavekort/rabatfeltet fratrækkes rabatten med det samme. Rabatten gælder til og med søndag d. 20 April. Der er også andre fødselsdags tilbud, hvor man kan spare op til 50%, disse tilbud gælder til d. 30/4 eller så længe lager haves. Her er rabatten dog fratrukket. Lirumlarumleg forhandler nogle af mine yndlings mærker, som Bobles, Poppy Rose, Jellycat, Heico, Kay Bojesen, LuckyBoySunday, SmallStuff, Roommates og Soft Gallery.

Jeg har lige bestilt disse lækre sager til mini A, da han jo snart har fødselsdag :0)

Luftballon 18 cm
Bobles Donut jade
Der er så mange fine ting, så jeg kunne godt have købt meget mere. Man bliver så hurtigt fristet :0)

Hos lirumlarumleg pakker de også gaverne ind gratis, hvis det er noget man skal bruge til en fødselsdag, dåb eller lignende. Man kan også vælge at få gaven sendt direkte til modtageren med en personlig lille hilsen. Det er da en super god service, hvis man ikke har mulighed for at aflevere gaven personligt. Selvom det er det man har allermest lyst til. Hvis du ikke allerede kender denne hjemmeside, er den ihvertfald et besøg værd.


Billeder lånt hos lirumlarumleg

2 kommentarer:

  1. Købte du donuten? I did :) Farligt med så god rabat...

    SvarSlet
    Svar
    1. Nu har vi jo talt sammen Marina, men ja jeg har købt både donuten og luftballon. Tror også jeg bestiller krokodillen :0)

      Slet