søndag den 24. februar 2013

Mimi`s Circus

Jeg synes Mimi`s Circus er en fantastisk hjemmeside/webshop. Hvis du ikke kender den er den ihvertfald et besøg værd. Man kan købe alt fra plakater, dukkehuse, puder, sengetøj, børnemøbler og meget meget mere. Noget andet som er helt specielt ved denne hjemmeside er Mimi`s Galleri, hvor man kan finde billeder fra de mest fantastiske børneværelser, med bla. interiør fra Mimi`s Circus. Her kan man hurtigt finde inspiration til børneværelset eller legerummet. Man kommer helt i drømmeland og tænker tilbage på da man selv var barn og var i Circus. Glæder mig til min søn bliver stor nok, så vi sammen kan tage i Circus. Skal da også lige huske at nævne, de har gratis fragt i Dk. Det er da et stort plus, når man som mig netshopper rigtig meget :0)

Jeg skal helt klart have denne fine plakat
til 249 kr på Mini A`s værelse.

Alle billeder er venligst lånt fra Mimi`s Circus

4 kommentarer:

 1. Har været inde forbi Mimi's Circus, men der er jo så mange fine ting, at det er muligt at begrænse sig, så har slet intet købt (endnu!) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så svært at begrænse sig, men plakaten skal jeg ihvertfald have snart.

   Slet
 2. Jeg elsker også bare Mimi´s Circus. Plakaten hænger allerede over min datters seng og den er simpelthen bare så fin:-) Jeg har også købt deres plakat med fugle til hendes værelse i vores kolonihave. Den hjemmeside er et farligt bekendtskab;-) Kunne se i var ved at sælge jeres. Kan godt forstå i kommer til at savne den i sommer - men også skønt at se frem til det kommende hus.

  Anna/ colourfull-ink.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er I heldige i allerede har plakaten :0) Den med fuglene er altså også bare fin. Det er også svært at vælge, der er bare så mange skønne ting. Skønt i også har en kolonihave, vi må håbe foråret snart kommer, så i kan komme ud at nyde det :0)

   Slet