lørdag den 2. august 2014

Stilhed

Beklager stilheden på bloggen. Men der følger selvfølgelig også en god begrundelse med og her er den så. Der er en lille ny på vej…. JubiiMin mand fik dette kort på fars dag, men havde selvfølgelig allerede gættet det :0)

Det har været 3 ret hårde måneder med kvalme og træthed, så derfor er bloggen blevet forsømt, men det er min kære familie også. Det er ret hårdt at stå op om morgenen og bare vide på forhånd at det bliver en lang hård dag. Startede hver morgen med en kiks inden jeg stod ud af sengen og kunne så gå i bad. Derefter en god portion morgenmad for at kunne holde kvalmen nede de næste par timer. kl. 9.00 og kl. 11.00 fik jeg så et mellem måltid og frokost kl. 12.00. Sjovt nok kunne jeg holde kvalmen nede med lidt mad. Efter frokost forsvandt kvalmen heldigvis og jeg kunne have en nogenlunde almindelig eftermiddag. Det meste af dagen var jeg træt og det har været mega hårdt, da der også er en lille gut på 2 år som kræver rigtig meget opmærksom. Manden har selvfølgelig haft meget travlt på jobbet og derfor også en del aftenarbejde, så har haft en del dage hvor jeg skulle stå for både aftensmad og putning af lille A. Under første graviditet havde jeg slet ikke kvalme, men var træt hver aften de første måneder.

De første måneder med kvalme og træthed er nu endelig overstået og jeg har kunnet nyde 3 ugers ferie med min skønne familie. Er så glad for at jeg er på den anden side nu og forhåbentlig kan nyde resten af graviditeten.

Håber i stadig vil følge med, jeg glæder mig ihvertfald til at vende tilbage :0)

Søndag og mandag tager jeg til CIFF med 4 skønne tøser og det glæder jeg mig til at fortælle meget mere om.


6 kommentarer:

 1. Er så glad for, at du begynder igen! Og tak for to skønne dage. Simpelthen så hyggeligt at være på roadtrip med jer fire.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde nogle skønne dage :0) Jeg var godt nok træt tirsdag og så er det også mega hårdt at komme på job igen.

   Slet
 2. Tillykke hvor er det en dejlig nyhed :) håber du slipper for mere kvalme! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kristina, jeg håber også resten af graviditeten kan nydes :0)

   Slet
 3. Wiii… tillykke til jer to :) Ja, det er hårdt at være gravid, når man skal passe en lille en mere og ikke bare kan slappe af på sofaen efter arbejde. Men sejt du har holdt ud og hvor langt er du henne? :)

  Kh Kia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kia. Det kan være mega hårdt, du har jo også prøvet det :0) Jeg er i uge 15 og har temin d. 3 Feb.

   Slet