tirsdag den 21. maj 2013

Det var så den barsel

Puha hvor er den barsel dog blevet af, kan slet ikke forstå at der allerede er gået 10 måneder. Havde aldrig drømt om at det ville gå så stærkt. Selvfølgelig har jeg hørt andre mødre sige, nyd det nu, tiden flyver bare afsted. Jeg havde en ide om at jeg kunne nå en masse praktiske ting og komme på cafe med veninderne mange gange inden arbejdet igen kalder. Men nej nej sådan blev det ikke helt. Nu skal det jo ikke lyde som om at det hele kun har handlet om baby og gylp. Det har været en utrolig spændende tid og så rørende at følge en lille baby på kun 1900 g (lille A blev født 7 uger for tidligt, men det skal jeg nok fortælle om i et andet indlæg, hvis i har lyst til at høre om det) og så frem til nu, hvor vi har en dreng på 10 kg som kravler rundt og har fingrene i alt. Det har været en fantastisk barsel og den bedste mødregruppe man overhovet kan forstille sig. Med bla. Lou og Marina. Er så glad for at jeg har lært dem at kende.

Jeg har nu haft min første arbejdsuge og lille A har været i vuggestue nogle uger. Så vi er ved at få en hverdag til at hænge sammen og det er da lidt af en udfordring her i starten. Men sådan her forløb den første uge.

Mandag på arbejde 08.00-17.00. Vi afleverede begge to og farmand hentede.
Tirsdag på arbejde 08.00-17.00 Farmand afleverede og hentede.
Onsdag 07.30-12.30 Farmand afleverede og jeg skulle først hente omkring kl. 15.00. Jeg havde en ide om jeg lige kunne nå et par småting i byen. Men jeg nåede kun lige ud af døren på arbejdet, så ringede de fra vuggestuen at mini A havde feber (38,5) og var sløj. Så jeg kom hurtigt op på jernhesten og fik hentet bettemanden. Han fik det så dårligere i løbet af dagen, feberen steg også til 39,6 og han blev mere og mere pylret og ville kun hænge på fars arm.
Torsdag 07.30-15.30 Lille A var stadig syg, så farmand tog barnets første sygedag. Vi aner ikke hvad han fejler, andet end han har feber og er utilpas.
Fredag 08.00-15.00 Lille A er stadig syg,  i dag havde farmand heldigvis fri. (Heldigt for mig, så jeg ikke skulle tage barnets 2. sygedag i min første arbejdsuge. Det ville jeg godt nok have det dårligt med.
Med et par lange arbejdsdage, en syg dreng og meget dårlig søvn om natten, skulle man jo tro det havde været en utrolig hård uge. Jeg var slet ikke træt om aftenen og kom først i seng omkring kl. 23.00-23.30 hver aften. Vi havde også en del planer i weekenden, så vi håbede meget på at den lille mand blev rask.
Lørdag morgen var han vildt frisk og der var ingen feber. Men han var dog blevet forkølet og hostede lidt, så det var nok det der var under opsejling. Lørdag middag fik vi så gæster til frokost, om eftermiddagen og aftenen var vi til kaffe, aftensmad og solskinshygge hos to af mini A´s fastre. (han er så heldig at have hele 4 fastre) Gæt så hvem der blev syg lørdag aften, det gjorde kæresten selvfølgelig.
Søndag til mandag kom mine forældre på besøg og kæresten var stadig syg. Mandag middag stod den så på havearbejde i kolonihaven og mandag eftermiddag havde vi tre fremvisninger af kolonihaven. (det gik helt vildt godt, så håber snart den bliver solgt)
Synes godt nok det har været en travl uge, med en masse udfordringer som vi klarede til UG.

Lille A i bad efter en nat med feber
Lille A nyder det skønne vejr hos den ene faster
Den lækreste kage
Lille A og farmand hopper på trampolin hos den anden faster
En kreativ faster
Lille A faldt i søvn i morsmors armeJeg har forresten lige vundet min første give away og jeg glæder mig helt vildt til at modtage pakken og vise hvad vi har fået :0)

5 kommentarer:

 1. Puh ja, sikke en uge. Enormt mærkeligt at barslen nu er slut, men jeg synes gså, at det er skønt at komme hjem og så føle sig "effektiv" / at jeg har fået udrettet noget. Men jeg savner stadig barslen somme tider :)

  Kunne heller ikke have ønsket mig en bedre mødregruppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk dejligt at komme i gang og ja man føler virkelig man er effektiv. Synes faktisk jeg når det samme, som da jeg gik hjemme. Det siger bare lidt om, at det er hårdt arbejde, at være på barsel :0)

   Slet
 2. Sikke en job-opstart! Vi har vist været ramt af det samme, Agnes havde også 39,6 i feber i lørdags og hoster stadig ret meget..
  Her er barslen også officielt slut - forstår heller ikke hvor tiden blev af!? Jeg stemmer i koret - fantastisk mødregruppe. Savner at se jer og det er da vist snart tid til at planlægge vores fødselsdags-sommerfest?

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså de stakkels børn er da konstant syge, det er hårdt at starte i vuggestue. Vi må altså snart finde en dag til lidt hygge og en dato til superhelte fødselsdagsfest :0)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet