tirsdag den 19. marts 2013

Familiens sorte fårEn hver lille familie har vel sit sorte får. Nu har vi ihvertfald fået et :0) Disse skønne får kunne jeg ikke helt stå for, da jeg forleden kiggede forbi 1+1 Textil i Aarhus. Fårene er fra Virkvärftet og er lavet i finér og koster 55 kr pr. stk. Jeg købte en af hver, men tænker at jeg skal have lidt flere almindelige får blandt det sorte får. Jeg plejer egentlig ikke at pynte så meget til påske, men hvis jeg finder noget lidt anderledes påskepynt som disse får eller noget gammelt påskepynt i genbrug, så kommer det selvfølgelig med hjem.

Hvis du også er helt vild med disse får, har Virkvärfteten en stand ved Edition Kunst og Designmarked i Aarhus, som afholdes d. 22 og 23 Marts. Se mere her. Virkvärftet laver får, biller, alfabeter, halskæder, træer, kort og en masse andet i finér, akryl og pap. Jeg skal helt bestemt forbi denne stand for at købe flere får og hvem ved måske jeg bliver fristet og køber nogle af de andre lækre sager som de har :0)

2 kommentarer:

  1. Så fine! Glæder mig til fredag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også helt vildt til fredag, det bliver mega spændende :0) Glæder mig også til at se dig, det er ved at være længe siden.

      Slet