tirsdag den 11. december 2012

Weekenden i billeder


Lampe af Sanne Kyed

Halskæde fra Vizual accessories, designer Zuhal Kocan

Lørdagen stod på julemarked på arkitektskolen i Aarhus. Jeg tog afsted alene og var der omkring kl. 12.00. Der var simpelthen så mange mennesker at det var svært at komme til at se de fine sager, så jeg fik desværre ikke taget nogen billeder. Jeg fik købt en rigtig fin halskæde med neonsnor og sorte kugler og overvejede kraftigt at købe den fede lampe som ses på det øverste billede.


Da jeg var færdig på arkitektskolen ringede min skønne kæreste og fortalte at Mini A havde rullet fra mave til ryg hele 2 gange. Dejligt at faderen også får nogle af første gangs oplevelserne. Jeg fik det så at se søndag. Mini A er blevet så sej til at holde hovedet og det varer heller ikke længe så ruller han fra ryg til mave. Det er så dejligt at se de små fremskidt der sker hele tiden :0)

Om søndagen stod vi op til det fantastiske snevejr, så dagen stod på en gåtur i sneen og julehygge med godter og sterinlys. Jeg fik også lidt tid til at lave lidt julepynt i selvhærdende ler. ( Der kommer billeder på et senere tidspunkt.) 

2 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn weekend... Af en eller anden årsag glemte jeg faktisk markedet, men Louise fortalte, at der også havde været fuldstændig proppet!

  Glæder mig til at se dit julepynt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var simpelthen så mange mennesker, så jeg fik ikke taget nogen billeder. Men der var ellers rigtig mange fine ting.

   Slet