lørdag den 1. december 2012

julepyntning #1











Nu har vi endelig fået pyntet op i vores lille hjem og jeg synes selv det er blevet ret hyggeligt. vi mangler dog en vigtig ting og det er juletræet, som vi skal ud at finde en af de nærmeste dage. Jeg elsker december, alt julehyggen med familien, julepynten i hjemmet, julegodter, julekalender, gaverne og ikke mindst julestemningen i hele byen. I år er den første jul med lille A, så det glæder vi os rigtig meget til, selvom han ikke helt forstår noget af det endnu :0)

Glædelig 1. december

4 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet hyggeligt hjemme hos jer :)
  Vi hentede faktisk et juletræ i potte hjem i dag - mit første juletræ. Det er virkelig noget helt specielt :)

  Lou

  SvarSlet
 2. Jeg synes faktisk det er blevet ret hyggeligt. jeg glæder mig også til vi får hentet juletræet, så jeg kan få pyntet med nogle af de fine ting jeg selv har fået lavet og har købt. Bla. noget i plexiglas :0)

  SvarSlet
 3. Er helt vild med jeres soldat - som taget ud af nøddeknækkeren :)
  Skal også have fundet nogle grene eller et lille træ til min plexiglasting. Morten syntes, de var fine, men en smule overpriced. SKulle vist aldrig have fortalt ham prisen :)

  SvarSlet
 4. Ja soldaten er så fin, den er købt i Magasin for ca. 3-4 år siden. Vi har fået juletræ i dag og er næsten færdige med at pynte det, mangler bare de små plexiglas ting, men der skal jo lige en eller anden snor i :0)

  SvarSlet